de Hippe Boerin

Ik boer, jij eet!

Voor ons project "IK BOER, JIJ EET" gaan we met een aantal communicatie deskundigen proberen het verschil te maken tussen de moeizame boer - burger relatie.

We hebben na gedacht over een duidelijke communicatie en media strategie om dit aan te pakken (dat zal zeker niet in één keer lukken en ook niet 2 of 3 keer). Met name de SEO en content strategie van de betreffende partijen lijn recht tegen over de sector is sterk. Hier moeten wij ook eens gehoor aan geven voor onze sector! Waarom zij wel en wij niet? Als je zoekt op chocoladeMELK kom je uit bij WakkerDier! Waarom niet bij ons? JUIST! En daar gaan we het oa voor doen.

We willen graag met de gehele sector één verhaal naar buiten brengen. Niet zo zeer dat we het allemaal als sector goed doen maar juist in spelen op hoe we dat doen en inspelen op de behoefte en de vragen van de doelgroep. De doelgroep is de consument en de burger.

** Uiteraard vinden wij ook dat we het als sector goed doen, maar denken niet dat dat genoeg is om het verschil te kunnen maken tegen alle aantijgingen **
Hiervoor hebben we ook bedrijven nodig die graag hun stallen of land of wat ook maar open willen stellen voor publiek. Dat hoeft zeker niet iedere dag 😉

We zoeken DIE boeren die oprecht willen laten zien aan de buiten wereld wat ze daadwerkelijk doen en ook eens in gesprek willen gaan met de consument. Uitleggen waarom we iets doen als sector zo dat zij ons verhaal gaan vertellen.

Er zijn al heel veel initiatieven als bijvoorbeeld een melktap, educatie onderwijs, eieren bij de weg noem maar op maar ze zijn nergens met elkaar verbonden. Dat is ook iets wat we willen gaan doen.

En net als in Engeland, de vlag op zaterdag "uit hangen" betekent "kom binnen". Hoe mooi zou dat zijn als dat ook in Nederland zou kunnen!
Ook zoeken wij boeren die hun verhaal eens willen vertellen op de website. Die dingen met ons willen delen. Foto's willen plaatsen etc. Dat het echt een verhaal van de sector gaat worden.

Voel jij je geroepen? Dan hoop ik dat je contact met mij op neemt! Je gaat ons en als het goed is ook de sector verder helpen

Registreer je voor dit project

Hierna kun je gebruik maken van onze community en verdiepingspagina's van dit project

Aanmeldstatus

Je bent niet ingelogd.

PS: na registratie kun je de beschikbare informatie vinden in het menu onder Ik Boer Jij Eet project rechts boven in. Na registratie zijn deze beschikbaar.

Ik wil graag mijn steentje bijdragen

en wij horen graag jouw verhaal

Wordt ook vriend van ons
Facebook By Weblizar Powered By Weblizar
Kijk ook eens bij:

www.thewastecompany.nl
www.dejongodoorn.nl
www.duurzamemelkveehouderijdrenthe.nl
www.landbouwbedrijfjanse.nl
www.boerenvannederland.nl

Binnenkort online:
www.verantwoordconsumeren.nl
www.andersboeren.nl
www.tuinenterrasmaterialen.nl