de Hippe Boerin

Dutch Agri Food Week laat de laatste innovaties zien op het gebied van voedsel en voedselproductie en een sector die modern en internationaal is, kansrijk om in te studeren en te werken, in te ondernemen en te investeren. We laten zien dat we niet alleen de meest productieve maar ook een zeer innovatieve sector in Nederland zijn. En hoe we samenwerken aan duurzame voedselsystemen van nu en de toekomst. Dit nieuwe, jaarlijks terugkerende evenement is bedoeld voor iedereen met belangstelling voor voedsel en voedselproductie, voor zowel de professional als de consument. DAFW heeft als doel innovatie te bevorderen, kennis te delen en vooral ook te genieten van lekker en gezond voedsel.

Voedsel & gezondheid
Nederland is het meest innovatieve agrifood land ter wereld. Wereldwijd is er grote belangstelling voor de Nederlandse kennis en technologie op het gebied van duurzame, gezonde en veilige voedselproductie. Veel mensen willen meer leren over de herkomst, veiligheid en duurzaamheid van ons voedsel. Centraal thema van de derde Dutch Agri Food Week is voedsel en gezondheid. Het programma van DAFW wordt ingevuld en mogelijk gemaakt door onze partners, regio’s en participanten: overheid, bedrijfsleven en kennisinstellingen.

Voor iedereen
Dutch Agri Food Week is er voor consumenten met belangstelling voor voedsel en voedselproductie, voor jongeren om te zien hoe leuk en interessant leren en werken in de agrifood is en voor professionals uit de sector die inzichten op het gebied van gezondheid, innovatie, educatie en transparantie in de gehele keten delen met elkaar en het publiek.

De Hippe Boerin doet mee met een voedselchallange! Hoe leuk is dat?! Een week lang boodschappen doen met uitsluitend Nederlandse producten. Doe jij ook mee? Wees bewust wat je eet!

https://www.facebook.com/dutchfoodchallenge/

Wordt ook vriend van ons
Facebook By Weblizar Powered By Weblizar
Kijk ook eens bij:

www.thewastecompany.nl
www.dejongodoorn.nl
www.duurzamemelkveehouderijdrenthe.nl
www.landbouwbedrijfjanse.nl
www.boerenvannederland.nl

Binnenkort online:
www.verantwoordconsumeren.nl
www.andersboeren.nl
www.tuinenterrasmaterialen.nl